Τρόποι Αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Η παραγγελίες αποστέλονται με courier (έως 10 kg) ή εταιρεία μεταφορών (για πάνω από 10 kg). Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των εμπορευμάτων από την αποθήκη μας: Εκάβης 4, Παλαιό Φάληρο, 17564

Το κόστος αποστολής με Courier σε όλη την Ελλάδα είναι 3,00 Ευρώ + ΦΠΑ για τα πρώτα 2 κιλά και 1,00 Ευρώ + ΦΠΑ για κάθε επιπλέον κιλό. Ο υπολογισμός είναι και ογκομετρικός. Το ακριβές κόστος μπορείτε να το δείτε στο τελικό στάδιο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το κόστος αποστολής με εταιρεία μεταφορών είναι 10,00 Ευρώ και ενδέχεται να πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

Σε περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών η παραλαβή θα γίνεται μόνο από το κεντρικό κατάστημα της courier ή της μεταφορικής εταιρείας της περιοχής σας. Σε διαφορετική περίπτωση κατόπιν επικοινωνίας θα υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Εφόσον τα προϊόντα μιας παραγγελίας υπάρχουν σε απόθεμα, η παραγγελίες έχουν χρόνο παράδοσης είναι 3-4 εργάσιμες μέρες από την καταχώρηση τους.